ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مواد لازم:
توت فرنگی خرد شده 4 لیوان .
شکر دانه ریز 1/2 لیوان .
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب 1/2 لیوان .
آرد ذرت 3 قاشق غذاخوری .
خمیر پای مقدار لازم .
پودر قند مقداری
طرز تهیه:
توت فرنگی های درشت خرد شده ، آرد ذرت ، شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پس از اینکه توت فرنگی ها 10 دقیقه جوشیدند از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شوند.مقداری خمیر پای را ته قالب تان بگذارید و با فشار دست تمام سطح داخلی قالب و دیواره های آن را بپوشانید ، مقداری دیگر از خمیر بردارید و به شکل قلب قالب بزنید و کنار بگذارید.توت فرنگی ها را پس از سرد شدن داخل قالب و روی خمیر بریزید و پخش کنید سپس خمیرهای قلبی شکل را با استفاده از مقداری آب مرطوب کنید و به لبه های خمیر زیری بچسبانید.