Education

Education

این در جهت کمک به پیشرفت علم تمامی مردم جهان احداث شده است و امید است مردم از آن رضای کامل خود را داشته باشند.
Education

Education

این در جهت کمک به پیشرفت علم تمامی مردم جهان احداث شده است و امید است مردم از آن رضای کامل خود را داشته باشند.

آموزش پودینگ موز و گردو:

 

برای پخت این دسر خوشمزه به مواد زیر احتیاج داریم:

نشاسته 5 قاشق غذاخوری

شکر 4 قاشق غذاخوری (بستگی به ذائقه تون داره)

موز یک عدد

شیر یک لیوان

گلاب نصف استکان

گردو خورد شده 4 - 5 قاشق غذاخوری

 روش تهیه:

1. شیر سرد را با نشاسته و شکر مخلوط میکنیم هم میزنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم.

2. موز را رنده درشت میکنیم.

3. هنگامی که شیر و نشاسته به غلظت رسید گلاب را اضافه میکنیم.

4. چند دقیقه مواد رو هم میزنیم و موز و گردو را اضافه میکنیم.

5. همینطور مواد رو هم میزنیم تا خوب جا بیافته.

6. میتوانید برای جالب تر شدن مواد اونو در سه رنگ درست کنید. که برای رنگ قهوه ایی از مقداری پودر کاکائو (یک قاشق) در پایان کار و برای رنگ زرد مقداری زعفران ساییده در پایان کار استفاده میشه.

7. در آخر پودینگ را توی ظرف سرو میریزیم و با هر چه دوست داشتید تزیین کنید و بگذارید سرد شود و بعد نوش جان میکنیم.



درمان آلزایمر چگونه است؟

دارویی که عملکرد سلول های مغزی را اصلاح کند تا بحال پیدا نشده، بنابراین معالجه ای برای درمان آن پیدا نشده ولی هر چه زودتر بیماری تشخیص داده شود،امکان کنترل روند آن بیشتر است.روش های درمانی چون تمرین دادن قسمت حافظه کوتاه مدت ( یادگیری شعر ، زبان شماره تلفن و آدرس های جدید) و نگاه کردن به فیلم ها و عکس های قدیمی،قصه گفتن را می توان نام برد.

تشخیص آلزایمر چگونه است؟

پزشکان مغز و اعصاب و متخصصان مربوطه در کلینیک های ویژه با پرسش ازبیمار وبستگان او و انجام چندین تست ویژه و معاینات مخصوص،پی به درجه بیمارینیز می برندسؤال از بستگان بیمار بسیار واجب و حائز اهمیت است، چراکه گاهی بیمار از روی خجالت ویاترس، نمی خواهد نشا نه های بیماری را جدی بگیرد.

نشانه های آلزایمر چیست؟

از نشانه های اولیه این بیماری، فراموش کردن خاطرات موقت(در فاصله کوتاهی رخ داده)است و بدنبال آن اختلال در تکلم و بر هم خوردن قوای فکری ( افت حافظه) می باشد ولی خاطرات جوانی مدتهای طولانی باقی می ماند.

آلزایمر در بدن چیست؟

در این بیماری پروتئینهایی در مغز هستند و همانند دیواره بتونی مانع کارسلول های مغزی که تولید استیل کولین رابرعهده دارند، می شود.
تولید استیل کولین مرتبن کم می شود و این امر ردوبدل اطلاعات بین سلول هایمغزی را بهم می زند. علت واقعی نامعلوم است . آلزایمر بندرت بر اثر تغییرات ژنی ایجاد می شود که در این صورت از همان سنین جوانی آغاز می شود.

آلزایمر در انسانها چیست؟

 

می توانید تصور کنید که انسانهایی هستند که بطور ناگهانی، قادر بهگرم کردن ویا درست کردن قهوه خود نیستند. اختلال در حافظه، داشتن
توهم و ناآرامی از خصوصیات آنها می باشد که روزبروز بطور شدیدی دچارنوسان می شود. اغلب بیماران با تمام قوا با از دست دادن هویت خود مقابلهمی کنند و خودشان را محکم به خاطرات باقی مانده، متصل نگه می دارند.

آلزایمر

علائم بیماری آلزایمر با از دست دادن قدرت حفظ اطلاعات بخصوص حافظه موقت در دوران پیری آغاز شده و به تدریج با از دست دادن قدرت تشخیص زمان، افسردگی، از دست دادن قدرت تکلم، گوشه گیری و سرانجام مرگ در اثر ناراحتیهای تنفسی به پایان میرسد. مرگ پس از ۵ تا ۱۰ سال از بروز علائم اتفاق میافتد، اما بیماری حدود ۲۰ سال قبل از ظهور علائم آغاز شدهاست. این بیماری با از دست رفتن سیناپسهای نورونها در برخی مناطق مغز، نکروزه شدن سلولهای مغز در مناطق مختلف سیستم عصبی، ایجاد ساختارهای پروتئینی کروی شکلی بنام پلاکهای پیری (SP) در خارج نورونهای برخی مناطق مغز و ساختارهای پروتئینی رشتهای بنام NFT در جسم سلولی نورونها، مشخص میشود. در بیماری آلزایمر ساختارهای پروتئینی کروی شکلی در خارج نورونهای برخی مناطق مغز و ساختارهای پروتئینی رشتهای در جسم سلولی نورونها، تشکیل میشود. این ساختارهای پروتئینی که به آنها اجسام آمیلوئیدی گفته میشود، در اثر برخی تغیرات در پروتئوم سلولهای عصبی وبهم خوردن تعادل و تغییر در میزان و یا ساختار پروتئینهای پرسینیلین، و لیپوپروتئینE، سینوکلئین، و پپتید میلوئیدبتا، ایجاد میشود. یکی از مهمترین پروتئینهایی که در ایجاد آلزایمر نقش دارد، پروتئین پیش ساز آمیلوئید (APP ) نام دارد، این پروتئین در سلولهای دستگاه عصبی بیان میشود و در اتصال سلولها بهم، تماس سلولها و اتصال به ماتریکس خارج سلولی و اسکلت سلولی نقش دارد. روتئین APP بهوسیله سه نوع آنزیم پروتئولیتیک پردازش میشود. آنزیمهای آلفا، بتا و گاما- سکرتاز، به ترتیب پروتئین APP را در اسیدهای آمینه ۶۷۸، ۶۷۱ و ۷۱۱برش میدهند. با اثر آنزیمهای گاما و بتا سکرتاز بر پروتئین APP، به ترتیب، پپتیدهایی بنام آمیلوئیدبتا۴۰ (دارای ۴۰ اسید آمینه)وآمیلوئیدبتا۴۲ (دارای ۴۲ اسیدآمینه)ایجاد میشوند. در حالت عادی مقدار این قطعات در سلولها کم است و به سرعت تجزیه میشود اما اگر در پروتئوم سلولهای عصبی این تعادل برهم بخورد و مقدار این قطعات افزایش یابد، ساختارهای پروتئینی کروی و درنتیجه آلزایمر ایجاد میشود. در بیماران مبتلا به سندروم داون ( تریزومی ۲۱) میزان بیان پروتئین APP افزایش مییابد و علائمی شبیه آلزایمر مشاهده میشود که میتواند به علت افزایش مقدار پپتید آمیلوئید بتا۴۲ باشد زیرا ژن پروتئین APP بر روی کروموزوم ۲۱ قرار دارد.